Telefon: ​23 32 21 83

Profil​

Velkommen til min Akupunkturklinik i Søborg tæt på Gentofte nord for København.

Min mission er at hjælpe mennesker. Hvis du lider af smerter eller en medicinsk tilstand, så kontakt mig.

Jeg har daglig erfaring med mange forskellige sundhedsmæssige problemer. Jeg har stor erfaring i at finde frem til grunden for den individuelles ubalance, der forekommer i kroppen og sindet. Med akupunkturen handler det om at hjælpe kroppen til at hele sig selv indefra. Det gør jeg ved at se en person som et helt system og ikke kun et symptom.

Der er aldrig én årsag til sygdom, men mange sammenhænge. At finde disse sammenhænge muliggør en diagnose og en behandling af årsager.​

20 ÅRS ERFARING MED AKUPUNKTUR

​Jeg har mere end 20 års erfaring i specialbehandling med akupunktur.

Med moderne - og kinesisk akupunktur er jeg specialiseret i behandling af smerter og kroniske sygdomme.

Konsultationen begynder med en samtale, hvor der optages journal. Jeg spørger om, hvilke sygdomme eller problemer der har været med helbredet i barndommen og fremefter, da helbredsproblemer kan have sin start tidligt i livet.

Her i klinikken er patienten i centrum og der er tid og ro til, at vi sammen kan finde den rigtige behandling til dig, uanset om du har brug for almen velvære og pleje, eller om du har en kronisk lidelse.

Jeg behandler med akupunktur, øreakupunktur, posturologi, massage, og moxa.

Jeg elsker mit fag og tager alle cases i min klinik med en faglig og menneskelig indlevelse.

Min succes skyldtes resultater, og det skyldes Master Tung og Dr Tan's metoder.​

behandlinger

​Antallet for behandlinger varierer og kan alt efter din tilstand være dagligt, et par gange om ugen, hver 2. uge og kan ændre sig over tid afhængigt af fremskridt. Din individuelle behandling kan omfatte akupunktur, urter eller enhver kombination af vores andre ikke-nålebehandlinger og er skræddersyet til dig, dit helbred og dine problemer.

Bær løst tøj, hvor du kan rulle ærmerne op til albuerne og bukserne op til knæene, og sørg for at have spist et let måltid eller en snack inden du kommer til din behandling.

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på

Akupunkturklinik

Søborghovedgade 30

2870 Dyssegård

​CVR: 25625838