skupunktur mod tarmlidelser

​Akupunktur & tarmsygdomme

​​

​IRRITABEL TYKTARM (IBS)/COLITIS ULCEROSA/MORBUS CHRON

De tre tarmlidelser irritabel tyktarm (IBS), Colitis ulcerosa og Morbus Chron er kroniske, autoimmune sygdomme, der er kendetegnet ved inflammation i tarmene. Symptomerne er bl.a. mavesmerter, diarré/forstoppelse og ofte vægttab og utilpashed, hvilket også giver patienterne store sociale gener.​

AKUPUNKTUR OG TARMSYGDOMME

​Fra et kinesisk medicinsk perspektiv kan irritabel tyktarm (IBS), Colitis ulcerosa og Morbus Chron være et resultat af et overaktivt immunsystem, og har man betændelse i tarmen, mener kinesisk medicin, at det ikke kun tarmen, der er syg, men hele kroppen og sindet – og det er her akupunkturen kan hjælpe.

Nyere forskning viser, at en stor del af immunforsvaret sidder i tarmene, og derfor forsøger vi at genoprette balancen. Hovedformålet med akupunkturbehandlingen er at fjerne den kroniske inflammation, og akupunkturen genopretter og fremmer strømmen af energi – chi – i kroppen. 

85% OPLEVER STORE FORBEDRINGER

​Mine patienter kommer typisk til mig, fordi de har hørt at andre patienter med irritabel tyktarm (IBS), Colitis ulcerosa og Morbus Chron har fået det markant bedre. Når du kommer, taler vi om, hvordan din sygdom er opstået og hvilke symptomer du har. Jeg evaluerer din generelle sundhedstilstand og laver en puls- og tungeanalyse for at fastslå den nøjagtige årsag til de ubalancer du oplever – pulsen og tungen afspejler sammen forskellige forhold i vores sind.

For at få resultater med akupunkturbehandling mod irritabel tyktarm (IBS), Colitis ulcerosa og Morbus Chron skal du typisk komme hos mig 2-3 gange om ugen i 4-5 uger. Herefter kan du komme en gang om måneden for at holde inflammationen nede.

KOST​

​I behandlingen kan vi også diskutere din kost. Der er en række kostråd, der kan gøre din hverdag bedre; fx at undgå gluten, mælkeprodukter og sukker, spise en antiinflammatorisk kost eller spise efter FODMAP-diæten.

Følg Søborg Akupunktur på Facbeook

Hos Søborg AKupunktur går vi op i at gøre et godt arbejde og indgå i dialog med vores kunder.

Er du interesseret?

Jeg står altid klar til at hjælpe dig

Telefon

23 32 21 83

Udfyld formularen med din henvendelse og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​