smertelindring med akupunktur

​Akupunktur hjælper med det samme.

​​

​​Hver eneste dag hjælper jeg mange smerteplagede patienter til et bedre liv ved at at lindre eller fjerne deres smerter med akupunktur.

Jeg er specialist i smertebehandling!

Jeg behandler næsten alle former for akutte eller kroniske smertetilstande. Det gælder i stor udstrækning også patienter, hvor al anden behandling ikke har hjulpet. Jeg hjælper med at lokalisere, hvor smerten udspringer fra. Når blot vi ved, hvor problemet sidder i kroppen, ved vi også, hvordan vi skal behandle det. Akupunktur kan behandle alt fra musearm, migræne, iskias, dårligt kredsløb, årebetændelse, fibromyalgi, nervebetændelse, trælår og fibersprængning.

AKUPUNKTUR HJÆLPER MED DET SAMME

Med akupunktur indtræder smertelindringen ved første behandling. Vores håb er at fjerne smerten helt med det samme, men en smertereduktion til to eller tre på en skala fra nul til ti er realistisk og acceptabelt.

Et efterfølgende terapiforløb på 6 til 12 behandlinger er ofte nødvendigt for at blive helt smertefri og opnå et blivende resultat.

RESULTATBASERET BEHANDLING

Smertelindring med akupunktur er baseret på princippet om at udnytte kroppens enorme potentiale til genopretning af sin balance uden brug af smertestillende medicin.

Vi arbejder efter balanceringsmetoder, udviklet af verdens mest fremtrædende og anerkendte smertespecialister inden for klassisk kinesisk lægevidenskab og efter topmoderne systemer.​

Følg Søborg Akupunktur på Facbeook

Hos Søborg AKupunktur går vi op i at gøre et godt arbejde og indgå i dialog med vores kunder.

Er du interesseret?

Jeg står altid klar til at hjælpe dig

Telefon

23 32 21 83

Udfyld formularen med din henvendelse og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​