elektroakupunktur​​

​lektroakupunktur hjælper med at udløse en reaktion i din hjerne for at fremme vævsreparation og lindre smerter fra tidligere skader. Det er en akupunkturteknik, der anvender en lille elektrisk strøm til akupunkturnåle. Strømmen er lille, normalt mellem 40-80 mikro kampe og overføres ikke gennem kroppen. Vibrationsstrømmen bruges til at stimulere din krops egne naturlige helingsmekanismer som blodgennemstrømning, skabelse af nyt væv og nedsætte betændelse.

Mange patienter finder elektroakupunktur beroligende og behandlingen mere flydende end traditionel akupunktur, og det er især nyttigt i vores behandlinger for stamcellestimulering. 

STAMCELLESTIMULERING

Tryk på din krops egen helbredende kraft.

Din krop består af mange forskellige celler, inklusive stamceller, der tjener som din krops interne reparationssystem. Stamceller falder, når vi ældes, så det er vigtigt at finde måder at forbedre eller stimulere dem, når du bliver ældre. Uden sunde stamceller føler du øgede effekter af aldring, sygdom og kvæstelser og din krop heles ikke så hurtigt, som den gjorde, da den var yngre.

Jeg anvender både traditionel akupunktur og elektroakupunktur til at hjælpe med at stimulere din hjerne til at lette frigørelsen af stamceller. Det gør din krop i stand til at sende dem hen, hvor det er nødvendigt for at hjælpe dig med dit helbred og med at føle dig bedre tilpas.   

Læs vores seneste nyheder​

13-03-2024
Forebyggende Akupunktur: En Traditionel Tilgang til Velvære
I det gamle Kina var sundhed ikke kun en reaktion på sygdom, men en vedvarende praksis for at opretholde balance og harmoni i kroppen. I stedet for at vente på at blive syg, søgte man behandling for at forebygge sygdomme.
Læs hele nyheden

Følg Søborg Akupunktur på Facbeook

Hos Søborg AKupunktur går vi op i at gøre et godt arbejde og indgå i dialog med vores kunder.

Er du interesseret?

Jeg står altid klar til at hjælpe dig

Telefon

23 32 21 83

Udfyld formularen med din henvendelse og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​