Skupunktur mod forhøjet blodtryk

Akupunktur er effektivt mod forhøjet blodtryk​​

​​I Danmark skønnes det, at ca. 25 procent af befolkningen har forhøjet blodtryk, dvs. over det, som betegnes som det normale blodtryk på omkring 140/90. Forhøjet blodtryk er blevet mere hyppigt i de sidste 50 år og kan kædes sammen med den stigende kompleksitet i vores liv og livsstil.

Forhøjet blodtryk er farligt og skal tages alvorligt, fordi det øger risikoen for slagtilfælde (apopleksi) og blodprop i hjertet. Årsagerne hænger som regel sammen med livsstil, fx overvægt, højt alkoholforbrug, stress, for lidt motion – og hyppigheden stiger med alderen. 

Ofte vil folk med forhøjet blodtryk ikke mærke deciderede symptomer, men behandling er vigtig. Som behandler kan jeg som regel se, at folk lider af forhøjet blodtryk – mine patienter har typisk symptomer som væskeophobninger, rødme i huden, muskulære smerter og overvægt, og de gør alting hurtigt og sover dårligt om natten.

Akupunktur har vist sig at være virkelig effektivt i behandlingen af forhøjet blodtryk, og jeg kan hjælpe med at få blodtrykket sænket betydeligt. Også når man allerede er i medicinsk behandling kan akupunkturen afhjælpe bivirkninger

BEHANDLINGSFORLØB

Når du kommer til mig med forhøjet blodtryk, bruger jeg den traditionelle kinesiske medicins værktøjer til at stille diagnosen og planlægge et behandlingsforløb skræddersyet til dig. Fordi forhøjet blodtryk er alvorligt og påvirker hele kroppen, skal der mindst 12 behandlinger til. Jeg bruger akupunktur og i nogle tilfælde også kinesiske urter.

Sammen arbejder vi også med, at du gradvist ændrer livsstil, og jeg guider dig til, hvordan du med fx regelmæssig motion, mindre stress og bedre kost kan få det godt.

Efter at have udøvet akupunktur i over 25 år, viser min erfaring mig, at du kan få det en markant forbedring af dit blodtryk, og den største motivationsfaktor for mig er at hjælpe dig. 

Læs vores seneste nyheder​

13-03-2024
Forebyggende Akupunktur: En Traditionel Tilgang til Velvære
I det gamle Kina var sundhed ikke kun en reaktion på sygdom, men en vedvarende praksis for at opretholde balance og harmoni i kroppen. I stedet for at vente på at blive syg, søgte man behandling for at forebygge sygdomme.
Læs hele nyheden

Følg Søborg Akupunktur på Facbeook

Hos Søborg AKupunktur går vi op i at gøre et godt arbejde og indgå i dialog med vores kunder.

Er du interesseret?

Jeg står altid klar til at hjælpe dig

Telefon

23 32 21 83

Udfyld formularen med din henvendelse og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​