Behandliing af kroniske sygdomme​​

​KRONISKE SYGDOMME:

Jeg møder i min klinik et bredt udsnit af patienter med kroniske sygdomme. Her er tale om alt fra diabetes-, sklerose, ondt i ryggen, gigtlidelser, whiplash, migræne, stofskiftesygdomme, kroniske smerter, fibromyalgi, HMS og andre sygdomme, der kan være svære at diagnosticere.

Mange af de patienter jeg møder, har allerede prøvet forskellige behandlingsforløb. Derfor er det vigtigste, at vi sammen finder det forløb, der passer til dig. Din sygdomshistorie og dine ønsker er meget vigtige for, at du får den bedste behandling.

Mange kronikere har glæde af akupunktur og flere patienter, som i årevis har ”levet med” belastende symptomer, oplever forbedret livskvalitet efter et behandlingsforløb med akupunktur.​​

​De fleste kronikere har prøvet mange behandlingsformer, samt medicinske muligheder. Når du vælger et behandling med akupunktur, vil du opleve, at din psyke og fysik i dit forløb vil ændre sig og samarbejde om at hele. Selvom du er i behandling for en specifik problematik, vil du kunne opleve positive forandringer andre steder i din krop.

AKUPUNKTUR:

Akupunktur har gennem tiden vist sig, at være en succesfuld behandlingsform for kroniske sygdomme. Her iblandt autoimmune sygdomme såsom sklerose, HMS, cancer, fordøjelsesproblemer, kronisk træthed og inflammatoriske lidelser.​​

Læs vores seneste nyheder​

13-03-2024
Forebyggende Akupunktur: En Traditionel Tilgang til Velvære
I det gamle Kina var sundhed ikke kun en reaktion på sygdom, men en vedvarende praksis for at opretholde balance og harmoni i kroppen. I stedet for at vente på at blive syg, søgte man behandling for at forebygge sygdomme.
Læs hele nyheden

Følg Søborg Akupunktur på Facbeook

Hos Søborg AKupunktur går vi op i at gøre et godt arbejde og indgå i dialog med vores kunder.

Er du interesseret?

Jeg står altid klar til at hjælpe dig

Telefon

23 32 21 83

Udfyld formularen med din henvendelse og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​