Telefon: ​23 32 21 83

​BLIV FRI FOR DIN ANGST MED AKUPUNKTUr

​For nylig har jeg fået en masse telefonopkald, hvor folk spørger mig, om akupunktur kan behandle angstlidelser. Mit svar er altid ja. Jeg har behandlet mange hundrede patienter med akupunktur mod angst.

Symptomer på angst er: hjertebanken, trykken for brystet, følelsesløshed og snurren i hænder og fødder, åndenød og generel følelse af frygt, eller at du måske dør lige nu.

Angst kan blandt andet komme til udtryk, hvis man har tendens til at bekymre sig. Denne tendens udløses i den menneskelige hjerne, når der føles ubehag. Kroppen udskiller kemiske stoffer, der skærper vores opmærksomhed på en eventuel faretruende situation. Men ofte bekymrer vi os uden grund. Dette skyldes, at vores vores primitive hjerne, hvor angst centeret er lokaliseret, ikke kender forskel på en reel farlig situation, eller om det er vores egne tanker, der udløser angstreaktionen. Ved at anvende akupunktur påvirkes kroppens fysiske reaktioner og udskillelse af kemiske stoffer fra at signalere "fare" til at aktivere endorfiner, som har en beroligende effekt på hjernen og kroppen. 

​​

Kinesisk medicin og akupunktur kan tilbyde en række strategier til at hjælpe dig, der lider af angst.

Udover at akupunktur er en god behandlingsform mod angst, virker akupunktur også rigtig godt på depression. 

Akupunktur giver øjeblikkelig lettelse for angst og depression. 

Efter 3-4 behandlinger bliver følelserne mere rolige og afbalancerede.

Ring og bestil tid nu på 23 32 21 83​.

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på

Akupunkturklinik

Søborghovedgade 30

2870 Dyssegård

​CVR: 25625838