Telefon: ​23 32 21 83

Iskias​

​Iskias smerter

Iskiassmerter stråler fra ryggen, ned gennem hofteleddet, bag på benet og ofte helt ud i storetåen og kan give fornemmelsen af kraftnedsættelse i benet.

I nogle tilfælde skyldes disse smerter et piriformissyndrom, hvor årsagen skal findes i piriformis-musklen. I andre tilfælde kan iskiassmerter stamme fra lænden, hvor nerverne kan komme i klemme i forbindelse med problemer med båndskiverne mellem hvirvlerne, evt. diskusprolaps.

Da Iskiasnerven er den største og længste nerve vi har, er det nærmest logisk, at smerterne kan være meget voldsomme og være meget hæmmende for kroppens normale funktion. Mange oplever, at de mister lysten til at bevæge sig eller at være aktive, men dette er ofte med til at forværre tilstanden.

Akupunkturbehandlingen kan være med til at løsne de spændinger, der er omkring nerven, og hjælpe muskulaturen til at slappe af. Det er vigtigt, at man samarbejder i behandlingen, ved netop at fortsætte med at bruge kroppen normalt. Afspænding og udstrækning af muskulaturen, som kombination være en væsentlig faktor for helingsprocessen.​

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på

Akupunkturklinik

Søborghovedgade 30

2870 Dyssegård

​CVR: 25625838