Telefon: ​23 32 21 83

AKUPUNKTUR MOD DEPRESSION

Forskningen har vist, at hver 5. dansker på et tidspunkt i livet, rammes af depression. Depression er en lidelse der kan opstå, på baggrund af langvarige belastninger og manglende copingstrategier. Dette vil øge angst og stress, som udløser kemisk overproduktion i hjernen. Når mennesker rammes af depression, skyldes det en væsentlig nedsat produktion af stoffet serotonin, som er et kemisk stof i hjernen.

Serotonin sørger for følelsesmæssig stabilitet, selvtillid, smertetolerance og god søvn. Når serotonin produktionen er nedsat, opstår der symptomer som kendes ved depression. Med akupunktur er det muligt, at stimulere produktionen af kemiske stoffer, her i blandt stoffet serotonin. Patienter kan med fordel anvende akupunktur kombineret med motion for at opnå bedring og på sigt helbredelse. 

Forskning i USA omkring depression og motion, har vist, at blot efter tre uger med en times motion om dagen ses der en bedring i symptomerne. Dette skyldes, at motion udløser kroppens lykkestof endorfin. Udløsningen af endorfiner bliver ligeledes påvirket ved akupunktur, og en stimulering af både serotonin og endorfin produktionen viser en markant bedring af symptomerne. Dette giver patienter, der ikke ønsker behandling med SSRI - også kendt som antidepressiv - mulighed for alternativ og evidensbaseret behandling med god effekt.

Kontakt mig for at få hjælp med akupunktur mod depression. Efter 3-4 behandlinger vil du kunne mærke tydelig forskel. 

Ring og bestil tid nu på 23 32 21 83​.

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på

Akupunkturklinik

Søborghovedgade 30

2870 Dyssegård

​CVR: 25625838