Akupunktur mod depression​​

Forskningen har vist, at hver 5. dansker på et tidspunkt i livet, rammes af depression. Depression er en lidelse der kan opstå, på baggrund af langvarige belastninger og manglende copingstrategier. Dette vil øge angst og stress, som udløser kemisk overproduktion i hjernen. Når mennesker rammes af depression, skyldes det en væsentlig nedsat produktion af stoffet serotonin, som er et kemisk stof i hjernen.

Serotonin sørger for følelsesmæssig stabilitet, selvtillid, smertetolerance og god søvn. Når serotonin produktionen er nedsat, opstår der symptomer som kendes ved depression. 

Med akupunktur er det muligt, at stimulere produktionen af kemiske stoffer, her i blandt stoffet serotonin. Patienter kan med fordel anvende akupunktur kombineret med motion for at opnå bedring og på sigt helbredelse.

Forskning i USA omkring depression og motion, har vist, at blot efter tre uger med en times motion om dagen ses der en bedring i symptomerne. Dette skyldes, at motion udløser kroppens lykkestof endorfin. Udløsningen af endorfiner bliver ligeledes påvirket ved akupunktur, og en stimulering af både serotonin og endorfin produktionen viser en markant bedring af symptomerne. Dette giver patienter, der ikke ønsker behandling med SSRI - også kendt som antidepressiv - mulighed for alternativ og evidensbaseret behandling med god effekt.

​​

Kontakt mig for at få hjælp med akupunktur mod depression. Efter 3-4 behandlinger vil du kunne mærke tydelig forskel.

Ring og bestil tid nu på 23 32 21 83​.

Læs vores seneste nyheder​

13-03-2024
Forebyggende Akupunktur: En Traditionel Tilgang til Velvære
I det gamle Kina var sundhed ikke kun en reaktion på sygdom, men en vedvarende praksis for at opretholde balance og harmoni i kroppen. I stedet for at vente på at blive syg, søgte man behandling for at forebygge sygdomme.
Læs hele nyheden

Følg Søborg Akupunktur på Facbeook

Hos Søborg AKupunktur går vi op i at gøre et godt arbejde og indgå i dialog med vores kunder.

Er du interesseret?

Jeg står altid klar til at hjælpe dig

Telefon

23 32 21 83

Udfyld formularen med din henvendelse og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​