sklerose​​

​MULTIPEL SKLEROSE

Multipel sklerose (MS) er en kronisk sygdom, som angriber centralnervesystemet.

Det er en sygdom der viser sig i form af attakker, som er sygdomsangreb, hvor man oplever symptomer som f.eks. føleforstyrrelser, koncentrationsbesvær, synsproblemer, og lammelser.

Hoved-Akupunktur har vist sig at have mest succes i behandlingen af ​​sklerose og andre centrale nerveskader. Nylige undersøgelser har vist, at akupunktur I hovedbunden kan være en meget effektiv måde at kontrollere sklerose på.

​Når jeg møder dig som patient, er dit tidligere forløb og din livsindstilling meget vigtig for din videre behandling. Mit fokus er, at vi sammen finder frem til den behandling der passer til dig.

Jeg kan med akupunkturen hjælpe dig med, at reducere følelsesløshed og smerter, spasmer, forbedre svaghed og lammelse og forbedre balancen. Flere patienter har erfaret, at deres blære og tarmkontrol , træthed og generelle følelse af velvære, væsentligt bliver forbedret efter gentagne behandlinger.

Mit fokus er, at vi sammen finder frem til den behandling der passer til dig.​

Læs vores seneste nyheder​

13-03-2024
Forebyggende Akupunktur: En Traditionel Tilgang til Velvære
I det gamle Kina var sundhed ikke kun en reaktion på sygdom, men en vedvarende praksis for at opretholde balance og harmoni i kroppen. I stedet for at vente på at blive syg, søgte man behandling for at forebygge sygdomme.
Læs hele nyheden

Følg Søborg Akupunktur på Facbeook

Hos Søborg AKupunktur går vi op i at gøre et godt arbejde og indgå i dialog med vores kunder.

Er du interesseret?

Jeg står altid klar til at hjælpe dig

Telefon

23 32 21 83

Udfyld formularen med din henvendelse og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​