Akupunktur

​​SUNDHEDSOPFATTELSEN I ØST OG VEST​​

I vores del af verden opfattes sundhed som fravær af sygdom, og vores sundhedsvæsen er snarere et sygdomsbehandlingsvæsen. I begyndelsen af vores tidsregning blev Europa ofte opfattet som guds straf, og de vigtigste behandlere var munke, nonner og præster, der udviklede en betydelig viden om både sundhed og sygdom. Man behøver blot at nævne Hildegard von Binden, Henrik Smid og præsten Niels Michelsen Aaborg, der i 1633 skrev bogen ” Om sundhed ved lige at holde”.

For omkring 350 år siden udviklede Newton og hans samtidige, blandt andet Descartes, den moderne naturvidenskabsmodel, hvor sjæl og sind blev skilt fra, og mennesket blev opfattet som en maskine. Mennesket blev delt op i organer, og helheden tabt af syne.

Lægen blev mere og mere en mekaniker, der skulle sørge for smøring og olieskift og i vor tid også kan sætte reservedele ind i kroppen.

Erfaringen, er blevet sat til side for lægevidenskabelig forskning, der desværre ofte er mere skab end viden.

Det har givet grobund for alternativer til konventionelle lægelig behandling, så der nu findes en mængde forskellige former for alternativ behandling, naturmedicin og en række virksomme kosttilskud.​

AKUPUNKTUR OG ENERGI MEDICIN

​Akupunktur er energimedicin og baseret på den årtusindgamle viden om, at livsenergien cirkulerer rundt i kroppen langs en række meridianer. Er der for lidt eller for meget energi et sted, opstår der en ubalance og dermed symptomer eller sygdom. Kunsten er på en række måder at få energien til at cirkulere frit igen. Da vi mennesker er meget forskellige, er det også forskelligt, hvad der skal til for at genskabe balancen, men fælles for det der udgør basis for akupunkturbehandlingen, er at det ikke skader.

Den nuværende måde at betragte sygdom på fungerer ikke. Flere og flere bliver syge, også af undersøgelser og behandling. Om få år vil energimedicinen vinde frem.

Akupunktur er en meget værdifuld helhedsbehandling, hvor man går efter årsagen og ikke selve sygdommen. At behandle en sygdom eller et symptom, der jo er et budskab, uden tænke over, hvorfor man har fået det, er det samme som at modtage et brev, som ingen gider at læse, og man vil så uvægerligt rende ind i de samme eller andre problemer igen

Læs vores seneste nyheder​

13-03-2024
Forebyggende Akupunktur: En Traditionel Tilgang til Velvære
I det gamle Kina var sundhed ikke kun en reaktion på sygdom, men en vedvarende praksis for at opretholde balance og harmoni i kroppen. I stedet for at vente på at blive syg, søgte man behandling for at forebygge sygdomme.
Læs hele nyheden

Følg Søborg Akupunktur på Facbeook

Hos Søborg AKupunktur går vi op i at gøre et godt arbejde og indgå i dialog med vores kunder.

Er du interesseret?

Jeg står altid klar til at hjælpe dig

Telefon

23 32 21 83

Udfyld formularen med din henvendelse og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Jeg besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​