Telefon: ​23 32 21 83

​Mentorakupunktur

​Bliv en bedre akupunktør!

​Formålet med mentorakupunktur er at skabe resultater med din klinik.

Midlet er fokus på din faglige kompetence som akupunktør, men også dine indre styrker og ressourcer - som i sidste ende vil gøre en verden til forskel for din succes!

Michael Jensen har gennem 16 år opbygget en succesfuld klinik. En succes der - til hans egen overraskelse - ikke kun blev resultatet af faglig kompetence og konkrete resultater med patienterne, men først tog rigtigt fart da han selv gik ind i et mentorforløb. Her fik han dét ekstra skub til indsigt i og mobilisering af sine egne ressourcer, som blev afgørende hans resultater – og for den måde han i dag arbejder og tænker på.

Mentorakupunktur er et tilbud til dig, der i dag har egen klinik - eller ønsker at få en god start i din nye akupunkturklinik.

Mentorforløbet er fordelt på et weekendkursus og efterfølgende coaching - 3 dages kursus.

Mentorakupunktur vil dels fokusere på din teoretiske og praktiske tilgang til akupunkturbehandling, men ikke mindst din evne til at få dit projekt til at lykkes.​

”Det, du giver din opmærksomhed, styrker du. Og som du tænker og føler i dit hjerte, således bliver du.”

I denne del går vi ind i dine personlige styrker i forhold til dine udfordringer med din klinik, herunder også de - oftest ”usynlige” - barrierer, som kan stå i vejen for dine ønskede resultater. Og dermed stå i vejen for din succes.

​​Kort fortalt handler det om, at nøglen til succes er din selvtillid – at dine tanker skaber selvtilliden – og dine handlinger bekræfter selvtilliden. Vi arbejder med de små, konstante ændringer, der styrker og baner vejen for den store og afgørende forandring.

- Din tilstand

- Dine værdier

- Dine overbevisninger

- Din fysiologi

- Dine spørgsmål til dig selv og andre

Målet er at mobilisere din indre styrke og fokusere på de løsninger, der er vejen til de resultater, som du ønsker for lige præcis dig og din klinik. Dette kan være alt fra at blive bedre til at skabe resultater med nålene til at skabe en større indtjening.

Kontakt Michael direkte for at få mere at vide om mentorforløbet

Se Michaels CV

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på

Akupunkturklinik

Søborghovedgade 30

2870 Dyssegård

​CVR: 25625838