Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Ring på: 23 32 21 83

​Smertelindring

​Hver eneste dag hjælper jeg mange smerteplagede patienter til et bedre liv ved at at lindre eller fjerne deres smerter.

Jeg er specialist i smertebehandling!

Jeg behandler næsten alle former for akutte eller kroniske smertetilstande. Det gælder i stor udstrækning også patienter, hvor al anden behandling ikke har hjulpet. Om problemet hedder: musearm,migræne,iskias,dårligt kredsløb,årebetændelse,fibromyalgi,nervebetændelse,trælår,

fibersprængning,eller en anden diagnose betyder mindre.Når vi blot ved, hvor problemet sidder i kroppen,ved vi også, hvordan vi skal behandle det.

Du får det godt med det samme

Smertelindringen indtræder ved første behandling. Vores håb er at fjerne smerten helt med det samme,men en smertereduktion til to eller tre på en skala fra nul til ti er realistisk og acceptabelt.

Et efterfølgende terapiforløb på 6 til 12 behandlinger er ofte nødvendigt for at blive helt smertefri og opnå et blivende resultat.

.

​​Resultatbaseret behandling

Smertelindring med akupunktur er baseret på princippet om at udnytte kroppens enorme potentiale til genopretning af sin balance uden brug smertestillende medicin.

Vi arbejder efter balanceringsmetoder,udviklet af verdens mest fremtrædende og anerkendte smertespecialister inden for klassisk kinesisk lægevidenskab og efter topmoderne systemer.

FIRMAINFORMATIONER

Akupunkturklinik

CVR: 25625838

KONTAKT OS

​Telefon: 2332 2183

Send mail

ADRESSE

Søborg Hovedgade 30
2870 Dyssegård