Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Ring på: 23 32 21 83

Kroniske sygdomme:

Jeg møder i min klinik et bredt udsnit af patienter med kroniske sygdomme. Her er tale om alt fra diabetes-, sklerose, ondt i ryggen, gigtlidelser, whiplash, migræne, stofskiftesygdomme, kroniske smerter, fibromyalgi, HMS og andre sygdomme, der kan være svære at diagnosticere. Mange af de patienter jeg møder, har allerede prøvet forskellige behandlingsforløb. Derfor er det vigtigste, at vi sammen finder det forløb der passer til dig. Din sygdomshistorie og dine ønsker er meget vigtige for, at du får den bedste behandling. Mange kronikere har glæde af akupunktur og flere patienter, som i årevis har ”levet med” belastende syptomer, oplever forbedret livskvalitet, efter et behandlingsforløb med akupunktur.

De fleste kronikere har prøvet mange behandlingsformer, samt medicinske muligheder. Når du vælger et behandling med akupunktur, vil du opleve, at din psyke og fysik i dit forløb vil ændre sig og samarbejde om at hele. Selvom du er i behandling for en specifik problematik, vil du kunne opleve positive forandringer andre steder i din krop.

Akupunktur:

Akupunktur har gennem tiden vist sig, at være en succesfuld behandlingsform for kroniske sygdomme. Her iblandt autoimmune sygdomme , såsom sklerose, HMS,cancer, samt fordøjelsesproblemer, kronisk træthed og inflammatoriske lidelser.

FIRMAINFORMATIONER

Akupunkturklinik

CVR: 25625838

KONTAKT OS

​Telefon: 2332 2183

Send mail

ADRESSE

Søborg Hovedgade 30
2870 Dyssegård