Telefon: ​23 32 21 83

Hypermobilitetssygdom​

​HMS /EDS III

Som mange andre kroniske sygdomme, er HMS usynligt. Mange patienter er ofte blevet misforstået og mange patienter har allerede afprøvet mange forskellige behandlingsformer. Min opgave som behandler, er at vi sammen finder det behandlingsforløb for dig.

Når jeg møder dig som patient, er dit tidligere forløb og din livsindstilling meget vigtig for din videre behandling. Akupunktur retter sig ikke mod én specifik diagnose, men samler og fokusere på patientens fysiske og psykiske symptomer. Patientens tidligere behandlingsforløb- samt patientens psykiske tilstand er meget relevant viden- for at rette præcist den bedste behandling til dig. Akupunktur arbejder ud fra det princip, at kroppen heler og arbejder med sig selv.​

Det hypermobile led:

Hos hypermobile er ledbåndene løse, og derfor kan de ikke beskytte dine led fuldt ud. Derfor kommer dine led lettere i yderstillinger og bliver belastet de steder, hvor ledbrusken er tynd.​​

Hypermobilitet kan give dig smerter, og på længere sigt vil din brusk sandsynligvis blive slidt. Et hypermobilt led er "løsere" og ustabilt. Men en stærk muskulatur kan i et vist omfang overtage noget af leddenes arbejde.

Behandling:

Hypermobilitet skaber generelt stivhed i muskler og led og samtidig udmattes musklerne. Akupunktur kan stimulerer bindevævet, samt løsne de generelle spændinger der opstår i kroppen. Behandlingen kan styrke din mulighed for at forøge din træning og få lettet den konstante spænding og smerte.

Mange patienter oplever, at træning, udspænding og akupunktur sammen som behandlingsform, kan reducere kroniske smerter, udmattelse og være med til at skabe yderligere energi.

​​

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på

Akupunkturklinik

Søborghovedgade 30

2870 Dyssegård

​CVR: 25625838