Telefon: ​23 32 21 83

Behandling af smerter

​Hver eneste dag hjælper jeg mange smerteplagede patienter til et bedre liv ved at at lindre eller fjerne deres smerter.

​Vi behandler næsten alle former for akutte eller kroniske smertetilstande. Det gælder i stor udstrækning også patienter, hvor al anden behandling ikke har hjulpet. Om problemet hedder: musearm, migræne, iskias, dårligt kredsløb, årebetændelse, fibromyalgi, nervebetændelse, trælår,

fibersprængning, eller en anden diagose betyder mindre. Når vi blot ved, hvor problemet sidder i kroppen,ved vi også, hvordan vi skal behandle det.

​Du får det godt med det samme

Smertelindringen indtræder ved første behandling. Vores håb er at fjerne smerten helt med det samme,men en smertereduktion til to eller tre på en skala fra nul til ti er realistisk og acceptabelt.

Et efterfølgende terapiforløb på 6 til 12 behandlinger er ofte nødvendigt for at blive helt smertefri og opnå et blivende resultat.

​Resultatbaseret behandling

Smertelindring med akupunktur er baseret på princippet om at udnytte kroppens enorme potentiale til genopretning af sin balance uden brug smertestillende medicin.

Vi arbejder efter balanceringsmetoder,udviklet af verdens mest fremtrædende og anerkendte smertespecialister inden for klassisk kinesisk lægevidenskab og efter topmoderne systemer.

Akupunktur virker!

Vi står klar til at besvare alle henvendelser på

Akupunkturklinik

Søborghovedgade 30

2870 Dyssegård

​CVR: 25625838